Pantheon Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

32

Pantheon Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Pantheon, Roma, Italia apartamente au o evaluare de 4.3 despre 5 bazat pe 281 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la68US$/noapte.

Apartamente în Zona Pantheonului: Cazare Potrivită pentru Zei

Pantheonul lui Agrippa sau Pantheonul din Roma, este un templu care reprezintă cosmogonia unei societăţi care folosea devotamentul şi credinţele ca forţe motrice pentru dezvoltarea artei şi culturii. Acesta a fost construit de Marcus Vipsanius Agrippa în anul 27 î.Hr. şi ulterior reconstruit de către Hadrian pe ruinele rămase după incendiul din 80 d.Hr. În 609 d.Hr. împăratul bizantin Focas, suveranul Romei, l-a dat Papei Bonifaciu al IV-lea, care l-a convertit în Biserica Sfânta Fecioara Maria. Scheletele martirilor din temniţe au fost transferate în această biserică şi a fost consacrată purificării oraşului Roma.

Închiriere apartamente pentru vacanţă lângă Pantheon de la 20€

Cuvântul Pantheon este de origine greacă şi înseamnă „templul dedicat tuturor zeilor”. Potrivit studiilor, construcţia originală nu poartă multe trăsături asemănătoare cu actuala clădire. Bolta era dreptunghiulară, nu circulară, deoarece ea reflecta puterea Imperiului Roman şi a împăratului. De asemenea, a fost schimbată orientarea clădirii şi faţada principală acum priveşte spre nord. În faţa templului a fost construită o piaţă cu porticuri pe trei din părţile sale.

Ministerul italian al Patrimoniului Cultural este responsabil pentru întreţinerea acestei bijuterii arhitecturale, în ciuda faptului că aceasta este o biserică şi este dependentă de Vatican.

UNESCO a declarat centrul istoric al Romei şi Pantheonul situri de patrimoniu mondial în 1980.

Rusaliile sunt unul dintre riturile tipice care sunt celebrate în Pantheon. Pe 8 iunie, petale roşii de trandafir sunt aruncate pe Oculusul construcţiei pe când corul cântă „Veni Creator Spiritus”. Este o privelişte extraordinară.

Dacă vrei să vizitezi Pantheonul, va trebui să fii răbdător fiindcă mulţi vor să-l vadă şi probabil va trebui să aştepţi la intrare. În interiorul Pantheonului nu se permite să faci fotografii, să vorbeşti tare, să te aşezi pe podea, să te sprijini de pereţi, să porţi îmbrăcăminte nepotrivită sau să-ţi foloseşti telefonul. El este deschis de luni până sâmbăta de la 8:30 până la 19:30 şi duminica de la 9:00 la 18:00. După ce ai ieşit din Pantheon, te poţi aşeza la o terasă de pe Plaza Rotonda şi savura o cafea.

Dacă eşti aproape de Pantheon în timpul solstiţiului de vară, care are loc pe 21 iunie, la ora 12:00, atunci vizitează neapărat acest monument minunat. Vei avea oportunitatea de a privi interiorul clădirii luminat de razele strălucitoare ale soarelui. Acest fenomen îţi va demonstra cât de avansată era astronomia în antichitate.

Cazare lângă Pantheon

Plimbarea prin zona Pantheonului te va adânci în istoria umanităţii, credinţelor şi puterii şi în frumuseţea şi perfecţiunea pe care omul este capabil s-o creeze. În jurul Pantheonului sunt diferite tipuri de cazare, fiind unele dintre cele mai bune pe care Roma are de oferit. Poţi alege dintr-o varietate imensă de hoteluri. Totul depinde de bugetul şi preferinţele tale, deşi hotelurile din această regiune tind să fie scumpe. Dacă ești în căutare de opţiuni mai econome, îţi propunem să analizezi lista noastră de apartamente din Roma, în special cele de lângă Pantheon. Aceste apartamente sunt moderne, bine păstrate, au Wi-Fi şi un decor rafinat. De asemenea, avem studiouri şi B&B-uri care pot fi uşor accesate din orice alt punct al oraşului şi sunt la un preţ rezonabil. Ele prezintă privelişti fermecătoare din zonă.

Mai poţi opta pentru hosteluri şi pensiuni de familie care sunt localizate peste tot în oraş. Ele oferă cazare accesibilă tineretului. Decizia îţi aparţine, totul depinde de bugetul tău.

Locuri Aproape de Pantheon

Dacă vrei să faci o călătorie prin cultura romană, cel mai bun lucru pe care-l poţi face este să închiriezi un apartament aproape de Pantheon. Aceste apartamente proiectate cu gust sunt bine echipate, sunt accesibile din orice punct al oraşului şi sunt la preţuri imbatabile.

Cum să Ajungi la Pantheon

Aeroportul Leonardo da Vinci (Roma-Fiumicino) se află la 32 kilometri de Staţia Termini. Autobuzele pleacă la fiecare 20 de minute; călătoria durează în jur de 30 minute, în funcție de trafic, şi costă 4 Euro. La Termini poţi lua un taxi sau autobuzul Nr. 64 sau Nr. 492. Ambele rute te vor duce la staţia Argentina. Taxiurile de la Fiumicino la Roma costă 48 Euro şi poţi prinde unul la orice terminal. Toate companiile internaţionale care oferă închirieri de automobile au ghişee la aeroport, în cazul în care doreşti să vizitezi Roma în propriul ritm.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci