Musei Vaticani Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

38

Musei Vaticani Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Musei Vaticani, Roma, Italia apartamente au o evaluare de 4.4 despre 5 bazat pe 477 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la97US$/noapte.

Apartamente în apropiere de Muzeul Vaticanului: Cazare în centru

Orașul Vatican este un oraș-stat independent și un muzeu care poate fi vizitat în una sau două zile. Acesta are o suprafață de 0,439 kilometri pătrați și are o populație de aproape 900 locuitori. A fost creat în 1929 prin Pacturile de la Lateran dintre Sfântul Scaun și Statul Italian. Bazilica Sfântului Petru ocupă 7% din Orașul Vatican, iar Piața Sfântului Petru acoperă 13%. Numele său vine de la termenul latin vaticínium și înseamnă prezicere, deoarece anterior pe colină era un oracol etrusc.

Închiriere apartamente pentru vacanţă in apropiere de Muzeul Vatican de la 20€

Orașul-stat are una dintre cele mai mari colecții de opere de artă din lume, cunoscută ca Muzeele Vaticane. Ele datează din 1503, când papa Iulius al II-lea a donat o colecție privată de opere de artă. De atunci, familii, indivizi, state și papi au făcut cu abnegație donații la colecție, astfel crescându-i dimensiunile.

Orașul Stat Vatican

Se crede că apostolul Sf. Petru este înmormântat în Bazilica Sf. Petru și că bazilica este construită deasupra mormântului său. Inspirat de ideea lui Michelangelo, Carlo Maderno a proiectat bazilica în forma unei cruci latine. El a adăugat trei arcade și o fațadă cu piloni uriași. Mulți sculptori au avut un rol în construcția clădirii, inclusiv sculptorul Alessandro Algardi, care a creat relieful Întâlnirea lui Attila cu papa Leon (Fuga d’Attila), și Michelangelo care a creat sculptura Pietà, care se află în capela și partea dreaptă a bazilicii.

Gian Lorenzo Bernini a proiectat Piața Sf. Petru ca un „hol de intrare” in bazilica Sf. Petru în 1656. Aceasta a fost încheiată în 1667. Ea reprezintă o curte exterioară trapezoidală care se deschide într-o curte circulară mare cu coloane încoronate cu o balustradă. În vârful balustradei sunt 140 de sculpturi ale sfinților. De asemenea, aici sunt două havuzuri, iar în mijlocul pieței se află un obelisc de 25 metri înălțime cunoscut ca „martorul tăcut”, care a fost adus din Egipt. În 1586, papa Sixtus al V-lea l-a înălțat alături de Bazilica Sf. Petru în memoria martiriului Sf. Petru, care a fost crucificat lângă obelisc.

Capela Sixtină este renumită datorită frescei lui Michelangelo Judecata de Apoi, care decorează cupola și peretele de închidere al capelei. În partea stângă a capelei, la altar, sunt fresce care redau istoria vieții lui Isus Hristos și Moise. Pictorii renascentiști Boticelli, Perugino, Pinturicchio, Roselli și Signorelli au contribuit cu toții la aceste fresce.

Pinacoteca Vaticanului a fost deschisă în 1932. Aceasta are opt holuri expoziționale care sunt în ordine cronologică conform perioadei din care datează picturile. Picturi primitive italiene, picturi din goticul târziu, picturi venețiene din secolul al XVI-lea, lucrări de Leonardo da Vinci, Rafael de Zancio, pictori italieni și pictori din secolul al XV-lea din afara Italiei sunt expuse aici.

Cazare în apropiere de Muzeele Vaticane

Vaticanul a trecut prin perioade sinistre și perioade fericite, dar nimeni nu poate nega faptul că Bazilica Sf. Petru și tot ce o înconjoară este un muzeu ceresc dedicat păstrării credinței creștine care merită vizitat indiferent de viziunile religioase proprii. Din acest motiv, există o varietate de posibilități de cazare incredibile în apropiere. Zona oferă hoteluri de lux, hoteluri confortabile, hoteluri mai mici, hoteluri moderne orientate spre familii, toate de bun gust, însă costisitoare. Dacă faci o mică plimbare pe străzile din apropiere, vei întâlni apartamente frumoase care sunt disponibile pentru închiriere. Decorul este tipic roman și au bucătării spațioase, foarte multă lumină naturală și dormitoare mari. În plus, ele sunt complet echipate pentru oaspeți și au Wi-Fi. La ele este ușor de ajuns și, cel mai important, le poți împărți cu familia sau prietenii. Garsonierele tind să fie mai mici, dar sunt o opțiune excelentă pentru tineri. Acestea sunt complet amenajate, au Wi-Fi, este ușor de ajuns la ele, sunt aproape de evenimente și sunt mai puțin costisitoare. Deoarece zona este scumpă, nu există pensiuni sau case de oaspeți prin apropiere. Dacă dorești să descoperi Muzeele Vaticane și să te minunezi de operele marilor pictori, verifică-ți bugetul, aruncă o privire la catalogul nostru și închiriază unul dintre apartamentele noastre din apropiere de Vatican.

Lucruri de Făcut la Muzeele Vaticane

Vizitarea muzeelor este o activitate populară printre vizitatori odată ce au văzut Bazilica Sf. Petru, Piața Sf. Petru și Pinacoteca. Recomandăm să mergi într-o zi din cursul săptămânii pe la amiază pentru a evita mulțimile.

Dacă vrei să te plimbi pe coridoarele arhipline cu opere de artă și să te pierzi în istorie, atunci închiriază unul dintre apartamentele noastre din apropiere de Vatican. Avem o ofertă unică pe piață, doar aruncă o privire în cataloagele noastre și compară-le cu restul – în curând îți vei da seama de valoarea pe care o obții pentru banii tăi.

Cum să Ajungi la Muzeele Vaticane

Aeroportul Leonardo da Vinci (Roma-Fiumicino) se află la 32 de kilometri de gara Termini. Autobuzele pleacă spre Termini la fiecare 20 de minute, iar călătoria durează aproximativ 30 de minute. La Termini poți lua un taxi sau autobuzul nr. 64. O călătorie cu taxiul de la Fiumicino la Vatican costă 50€ și poți lua un taxi vizavi de plecări. Toate companiile internaționale de închiriere a automobilelor au ghișee la aeroport, în cazul în care dorești să călătorești în afara Romei.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci