Musée du Louvre Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

15

Musée du Louvre Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Arc de Triomphe 14 Daireler
Champs-Élysées 13 Daireler
Stade de France 13 Daireler
Notre-Dame 8 Daireler
Tour Eiffel 6 Daireler
Opéra Bastille 3 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Musée du Louvre, Paris, Franţa apartamente au o evaluare de 4.3 despre 5 bazat pe 29 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la86US$/noapte.

Apartamente Aproape de Muzeul Luvru: Cazare în Centru

Apartamente Aproape de Muzeul Luvru - Locuri de Vizitat lângă Muzeul Luvru

Cel mai faimos muzeu din lume, Muzeul Luvru, este localizat pe malul râului Sena, faţă în faţă cu Grădinile Tuirelies şi cele mai frumoase poduri din Paris. Acum, acesta este o parte a patrimoniului de chintesență care a fost construit în 1793, la începutul Epocii Luminilor. Muzeul a fost creat pentru a proteja arta şi creaţiile care nu erau proprietate nici a familiei regale, nici a bisericii, într-un loc public care a fost deschis pentru bucuria tuturor. Crearea lui a marcat un moment revoluţionar în istoria muzeelor; colecţii private au fost expuse în domeniul public pentru prima oară, deşi a mai durat 55 de ani ca muzeul să devină proprietatea statului francez.

Muzeul se situează în primul arondisment, în inima Parisului. Iniţial, fortăreaţă a lui Filip al II-lea al Franţei în secolul al XII-lea, acesta a devenit un palat în secolul al XVI-lea. Muzeul are o suprafaţă de 40 hectare şi are mai mult de 60 de metri pătraţi de loc pentru expoziţii. Luvrul a avut legătură cu Palatul Tuirelies până în 1870, care a fost mai târziu distrus în timpul Comunei din Paris. În locul lui, în zilele noastre, este deschis un parc mare.

Istoria Luvrului a fost dictată de cursul istoriei universale. În 1799, în timpul Revoluţiei Franceze, muzeul a fost reorganizat din cauza sosirii unui număr larg de piese de artă care aparţineau monarhiei, ceea ce înseamnă că colecţia publică creştea. Cea mai populară piesă de artă care înfăţişa Revoluţia, „Libertatea Conducând Poporul” de Eugène Delacroix, este parte a colecţiei Luvrului azi.

În perioada celui de-al Doilea Război Mondial, muzeul a trebuit să protejeze cele mai importante piese de artă de nazişti şi bombardamentele constante. Alte 3,690 picturi şi sculpturi au fost transportate în 37 de convoiuri în august 1939. „Mona Lisa” lui Leonardo da Vinci şi „Venus din Milo”, care a fost înlocuită cu o sculptură-imitaţie din ghips, au fost printre ele. În timpul Ocupaţiei, o divizie nazistă a confiscat obiectele de artă evreiască şi le-a luat la Ambasada Germană. De asemenea, trei săli de expoziţie din Luvru au fost ocupate. Angajaţii muzeului nu aveau dreptul să intre. Poţi vedea istoria în imagini grafice într-o expoziţie întitulată „Luvrul în perioada Războiului – Fotografii 1938-1947”.

De asemenea, unele incidente care au avut loc în muzeu au fost descrise în cinema. „Francofonia” de regizorul rus Aleksandr Sokurov, lăudat la Veneţia în 2014, este despre relaţia dintre directorul galeriei Jacques Jaujard şi ofiţerul nazist Franziskus Wolff Metternich. Fiind ambii iubitori de artă, ei au devenit aliați pentru a-l proteja. Filmul a fost tras pe coridoarele Luvrului şi, de asemenea, a fost folosit material documentar din epocă, care era proprietate a muzeului.

Cazare lângă Muzeul Luvru:

Luvrul este cel mai vizitat loc din primul arondisment din Paris, fiind lângă cele mai magnifice opere de artă ale arhitecturii franceze. Se află aproape de Grădinile Tuileries şi Louvre Rivoli, care este cunoscută ca fiind cea mai frumos decorată staţie de metro din Paris, precum şi alte bijuterii arhitecturale deschise publicului larg.

Cele mai bune locuri de cazare din zona Muzeului Luvru sunt aşezate foarte aproape de acest centru cultural. Aici sunt hoteluri pentru toate gusturile. Unele din ele sunt largi, cu decor în stil republican; altele sunt mici, contemporane, elegante şi potrivite pentru viața modernă. Totuşi, ţine seama de faptul că aceste hoteluri sunt scumpe şi câteodată aparenţa lor exterioară nu reflectă realitatea. Dacă gustul bun şi decorul sunt importante pentru tine, îţi recomandăm să închiriezi unul din apartamentele noastre aproape de Luvru. Ele vin în diverse stiluri: romantic, clasic, modern, sau avangardist şi toate sunt lângă muzee şi staţii de metrou. De asemenea, au lumină naturală şi sunt totalmente echipate, inclusiv cu conexiune Wi-Fi. Majoritatea acceptă animale de companie şi poţi fi sigur că locul în care pleci este neaglomerat. Dacă îţi place viaţa liniştită, atunci studiourile şi B&B-urile sunt opţiunea ideală pentru tine. Ele îţi permit să trăieşti viaţa din plin şi să vezi cât mai mult posibil într-o perioadă scurtă. Acestea sunt bine echipate, e uşor de ajuns la ele şi au conexiune Wi-Fi. Puţin mai departe de Luvru (dar în acelaşi arondisment) sunt hosteluri şi case pentru oaspeţi care îţi permit să stai în această regiune exclusivistă a Parisului la un preţ rezonabil. Pentru informaţii complete răsfoiește catalogul nostru de apartamente aproape de Muzeul Luvru şi închiriază apartamentul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Locuri de Vizitat lângă Muzeul Luvru

Dacă închiriezi unul dintre apartamentele noastre lângă Luvru, poţi experimenta această lume a artei, culturii şi farmecului fără a tăia din bugetul tău. Nu poţi refuza oferta noastră: noi combinăm cele mai bune preţuri, locaţii şi calitate şi poţi închiria unul dintre apartamentele noastre cu doar un clic.

Cum să Ajungi la Muzeul Luvru

Aeroportul Charles de Gaulle-Paris este la o distanţă de 25 de kilometri de Muzeul Luvru. Autobuzul Nr. 350 te va duce la staţia de metrou Gare de l’Est. De acolo poţi lua taxiul sau folosi Linia 7 a metroului către staţia Palais Royal Musée du Louvre. Taxiurile nu au o rată fixă. De asemenea, vei fi taxat pentru fiecare bucată de bagaj şi preţul călătoriei va creşte în orele de vârf.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci