Fontana di Trevi Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

19

Fontana di Trevi Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Ultimele comentarii

Nostru Fontana di Trevi, Roma, Italia apartamente au o evaluare de 4.5 despre 5 bazat pe 249 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la88US$/noapte.

Apartamente lângă Zona Fontana di Trevi: Cazare în Zona Centrală

Cine nu-şi aminteşte de senzuala Anita Ekberg intrând în apa din Fontana di Trevi pe când Marcello Mastroianni o privea vrăjit în filmul La Dolce Vita al lui Federico Fellini, din 1960. Totuşi, această fântână italiană, în stil baroc, a fost construită pentru cauze mult mai rezonabile în secolul al XV-lea. Aceasta semnala faptul că apa ajungea la sfârşitul apeductului din Roma, Aqua Virgo. Iniţial, ea a fost o construcţie nesofisticată. Era abia anul 1730 când Papa Clement al XII-lea a organizat un concurs pentru a selecta persoana care va zidi fântâna. Pe fundalul ei se află Palazzo Poli. Oceanus este situat în centru, Statuile Abundenţei şi Sănătăţii Perfecte se află de ambele părţi şi doi tritoni ghidează carul lui Oceanus printre rocile din marmură care dau structurii aura mării. Aceasta a fost înălţată în treizeci de ani şi arhitectul, Nicola Salvi, a decedat înainte de a termina construcţia. Ulterior, Giuseppe Pannini a continuat să lucreze la ea. Din păcate, trecerea timpului şi poluarea au deteriorat fântâna, iar în anii 1990 a fost început un proces de întreţinere permanentă. Oamenii se temeau de ce-i mai rău din cauza avarierii pe care fântâna deja a suferit-o. În 2014, o întreprindere privată şi-a asumat costurile pentru lucrările de renovare. Anul trecut, fântâna a fost redeschisă, spre bucuria cetăţenilor Romei, dar şi vizitatorilor. Numele „di Trevi” vine din expresia italiană „trei drumuri”, deoarece era localizată în punctul unde se întâlnesc trei străzi. Astăzi, aceasta este aria cu cele mai bune locuri de cazare din Roma centrală. În mod tradiţional, trebuie să arunci câteva monede în fântână, stând cu spatele, peste umărul stâng, ceea ce îţi va asigura revenirea ta la Roma. Ai grijă să faci şi tu aşa pentru norocul tău când te cazezi în unul din apartamentele noastre din zona Fontana di Trevi.

Închiriere apartamente pentru vacanţă lângă Trevi Fountain de la 20€

Ca toate monumentele, Fontana di Trevi are multe istorii. Se spune că Charlotte a Belgiei a băut apă din fântână după vizitarea Papei Pius al IX-lea. Ea era sigură că oamenii încercau să o omoare şi unica apă sigură era apa din Fontana di Trevi.

Frumuseţea acesteia a ajuns în cinema prin regizori iluştri de filme. În 1954, o scenă din Three Coins in the Fountain a fost filmată aici. În 1960, Fellini a turnat cea mai faimoasă scenă din filmografia globală, transformând La Dolce Vita în clasică.

Alt fapt curios se referă la suma de bani care se colectează în fiecare an de cei care lucrează ca strângători de monede, care sunt aruncate în fântână. Se zice că suma de bani creşte în fiecare an. În prezent, aproximativ un milion de euro este colectat din fântână, care apoi este investit în lucru caritabil.

Cazare în Zona Fontana di Trevi

Pasaje, colţuri şi alei distanţate împrejmuiesc Fontana di Trevi. Aceasta este o privelişte captivantă care reprezintă o încântare pentru simţuri, ca şi cazarea de aici. Hotelurile sunt de o frumuseţe incomparabilă, deşi ar trebui să ţii minte că preţurile în regiune sunt ridicate. Printre balcoane pline cu flori şi intrări maiestuoase se află multe studiouri, apartamente şi B&B-uri. Ele toate sunt bine proiectate şi sunt absolut potrivite pentru închiriere de zile sau săptămâni. De asemenea, poţi găsi hosteluri ieftine puţin mai departe de centrul oraşului; este doar o chestiune de timp până vei descoperi opţiunea care ţi se potriveşte cel mai bine.

Locuri Aproape de Fontana di Trevi

Regiunea este formată din clădiri medievale şi majoritatea atracţiilor sale sunt biserici şi palate localizate pe străzi înguste.

Roma este un oraş care te invită să te familiarizezi cu el prin plimbări, precum şi pauze când este timpul potrivit. Apartamentele noastre din zona Fontana di Trevi reprezintă cazarea perfectă şi sunt aproape de toate facilităţile localizate în centrul oraşului Roma.

Cum să Ajungi la Fontana di Trevi

Aeroportul Leonardo da Vinci (Roma-Fiumicino) este la 32 kilometri depărtare de Staţia Termini. Autobuzele pleacă la fiecare 20 de minute; călătoria durează 30 de minute şi costă 4 euro. La Termini poţi prinde un taxi sau lua autobuzul Nr. 85 şi coborî la staţia Tritone/Fontana di Trevi. Taxiurile de la aeroportul Romei costă 48 euro şi te poţi sui într-unul vizavi de Plecări. De asemenea, la aeroport sunt multe companii care oferă închirieri de automobile. Maşina este o bună alternativă când vizitezi secretele pe care le are de oferit un oraş interesant, cum este Roma, de altfel.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci