Camp Nou Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

10

Camp Nou Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Fira de Barcelona 20 Daireler
Palau Sant Jordi 18 Daireler
Las Ramblas 11 Daireler
Casa Batlló 9 Daireler
Sagrada Familia 7 Daireler
Plaza Real 4 Daireler
Parque Güell 2 Daireler
La Boqueria 1 Apartament
Puerto Olímpico 1 Apartament

Ultimele comentarii

Nostru Camp Nou, Barcelona, Spania apartamente au o evaluare de 4.2 despre 5 bazat pe 28 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la58US$/noapte.

Apartamente aproape de Camp Nou: Cazare de închiriat

Camp Nou este unul dintre cele mai mari trei stadioane de fotbal din lume și mândria locuitorilor Barcelonei, care susțin din tribune clubul lor preferat, F.C. Barcelona. Stadionul este situat în cartierul Les Corts, o zonă tradițională din oraș. Acesta a fost deschis pe 24 septembrie 1957, de ziua sfântulului patron al Cataloniei, La Mercè. Istoria sa este conectată de mulți ani cu F.C. Barcelona, altfel cunoscut sub numele de "azulgranas", și a adus o mare bucurie comunității catalane.

De la deschidere, stadionul a trecut prin diverse procese de extindere și reamenajări. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte de renovare a fost în 2007, care a coincis cu aniversarea de cincizeci de ani a stadionului Camp Nou. Cu această ocazie, o competiție internațională a avut loc, cu scopul de a găsi idei pentru refacerea și modernizarea stadionului. Consiliul Local al Barcelonei și Asociația Arhitecților a furnizat două premise de bază: structura generală a trebuit să fie respectată, iar renovarea să fie gata înainte de aniversarea de 50 de ani. Proiectul câștigător a folosit munca lui Antoni Gaudi ca sursă de inspirație și a sugerat acoperirea exteriorului stadionului cu plăci albastre, roșii și galbene pentru a reprezenta culorile Barcelonei și Cataloniei, în plus față de creșterea capacității sale la 100.000 de locuri, făcându-l mai confortabil. Deși proiectul a fost aprobat, din cauza costurilor sale crescute a fost suspendat și numai renovarea parțială a avut loc, cu scopul de a corecta problemele urgente și de a crea Espai Barça.

Espai Barça este cel mai ambițios proiect al echipei F.C. Barcelona, atât în ceea ce privește sportul, cât și arhitectura. Acesta va costa 600 de milioane de euro și va include New Palau Blaugrana, un pavilion de sport multifuncțional, cu o capacitate de 12.500 de spectatori, care va fi construit paralel cu un alt pavilion în aceeași zonă ca și Mini Estadi. Acesta va avea un patinoar de gheață și facilități pentru Academia de Fotbal F.C. Barcelona. În cele din urmă, noul interior Camp Nou va fi construit cu o capacitate de 105.000 de oameni. O altă caracteristică este Campus Barça, care va fi integrat în comunitatea Les Corts prin intermediul Clubului Sportiv Les Corts. Acest proiect uriaș îndeplinește o fostă cerere din partea comunității, care a criticat lipsa accesului la facilitățile sale.

În prezent, principalele preocupări pentru gestionarea Camp Nou sunt: asigurarea că acoperișul protejează toți oamenii de frig sau ploaie și că iluminatul este durabil în concordanță cu noua tehnologie pentru protejarea mediului înconjurător. Va fi instalat Wi-Fi.

Pentru a învăța despre toate aceste proiecte și multe altele, poți face un tur ghidat al stadionului Camp Nou. Vei vedea locurile în care jucătorii performează. Vei afla că mulți dintre ei se roagă înainte de a merge pe teren, motiv pentru care există o capelă. Iar dacă ești un admirator al lui Leo Messi, vei avea ocazia de a vizita un "loc de cult", cu cele patru Ballon d'Or și premiile Gheata de Aur.

Apartamente aproape de Camp Nou - Cazare in apropiere de Camp Nou

Cazare in apropiere de Camp Nou

Camp Nou acoperă o suprafață de 20 de hectare în Les Corts, Barcelona. În afara găzduirii meciurilor de fotbal, Camp Nou este, de asemenea, un muzeu, unde poți urmări istoria echipei F.C. Barcelona și fotbal, în general. Există multe oferte de cazare disponibile aproape de Camp Nou, variind de la fabuloase hoteluri de cinci stele care oferă lux și produse de bază până la hoteluri mici, confortabile, care sunt mult mai ieftine, dar nu oferă același lux. Zona în sine, cu toate acestea, se află pe partea scumpă. Pe lângă hoteluri, poți găsi, de asemenea, hosteluri și pensiuni la prețuri rezonabile. Apartamentele turistice sunt o altă opțiune foarte populară, în cazul în care vrei să gătești și să speli haine. Sunt echipate cu tot de ce ai nevoie, inclusiv Wi-Fi și acces pentru persoanele cu dezabilități. Studiourile și B&B-urile sunt o alternativă excelentă pentru persoanele mai tinere la prețuri incredibile. Dacă ai orice fel de întrebare, poți consulta lista de apartamente aproape de Camp Nou de pe site-ul nostru.

Locuri de Vizitat Aproape de Camp Nou

Apartamentele noastre sunt situate în apropiere de locurile menţionate mai sus și altele care îți pot face vacanța de neuitat. Dacă dorești să stai aproape de stadion, tot ce trebuie să faci este să consulți lista noastră de apartamente situate în apropiere de Camp Nou.

Cum să ajungi la Camp Nou

Aeroportul Barcelona - El Prat este la 14 km depărtare de Camp Nou. Vizavi de terminal poți lua Aerobus, care oprește în Plaza Cataluña, unde poți folosi linia 3 a metroului, cu coborâre la stația Maria Cristina. Taxiurile de la aeroport oferă serviciile sale 24 de ore pe zi, cu prețuri diferite, în funcție de oră. De asemenea, poți închiria o mașină de la ghișeele din aeroport.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci