Arc de Triomphe Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

14

Arc de Triomphe Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Musée du Louvre 15 Daireler
Champs-Élysées 13 Daireler
Stade de France 13 Daireler
Notre-Dame 8 Daireler
Tour Eiffel 6 Daireler
Opéra Bastille 3 Daireler

Ultimele comentarii

Nostru Arc de Triomphe, Paris, Franţa apartamente au o evaluare de 4.2 despre 5 bazat pe 92 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la79US$/noapte.

Apartamente lângă Arcul de Triumf – Cazare Accesibilă

Apartamente lângă Arcul de Triumf - Cazare lângă Arcul de Triumf

Arcul de Triumf este unul dintre cele mai faimoase monumente din Paris şi unul dintre cele mai populare de felul său în lume. El este situat în Piaţa Charles de Gaulle, cunoscută şi sub denumirea Place de l’Étoile, la graniţa districtului al 8-lea, 16-lea şi 17-lea, şi este inima simbolică a Franţei.

Monumentul neoclasic are o înălţime de 50 de metri, lăţime de 45 de metri şi adâncime de 22 de metri. Pe fiecare stâlp se află câte o statuie care reprezintă „Triumful”, „Pacea”, „Rezistenţa” şi „Plecarea Voluntarilor”. Cununa de lauri de pe arca centrală simbolizează victoria. În interiorul Arcului poţi vedea numele generalilor care au căzut în luptă.

Structura Arcului a fost desfăşurată în timpul Renaşterii pentru a manifesta grandoarea statuilor regale. Ele simbolizau întoarcerea acasă, la pământul şi regatul său, a luptătorului victorios, care primeşte admiraţie pentru faptele sale.

Proiectul Arcul de Triumf a fost început în 1805 de către Napoleon Bonaparte după Bătălia de la Austerlitz. Legenda zice că el a făcut următoarea promisiune oamenilor săi: „Vă veți întoarce acasă prin arcuri de triumf”. Jean Chalgrin şi Jean Arnaud Raymon au fost aleşi să exprime aroganţa lui Napoleon. Ei s-au inspirat din Arcul lui Titus din Roma şi din visul lui Napoleon de putere imperială pe care domnitorul a vrut să exprime. Monumentul a fost construit timp de treizeci de ani şi a fost dezvelit în perioada domniei lui Ludovic-Filip al Franţei, care l-a dedicat armatei care a participat la Revoluţie. Bonaparte a murit cu 15 ani înaintea acestui eveniment, învins şi abandonat. Din momentul în care acesta a fost inaugurat, el a devenit simbolul puterii şi libertăţii Franţei.

Din vârful Arcului poţi vedea bulevardul Champs-Élysées la picioarele tale, cu Piaţa Concordiei la sfârşit, precum şi alte 11 bulevarde care se intersectează cu străzi frumoase, liniate de copaci, care găzduiesc cele mai elegante opţiuni de cazare din Paris. Această arie exclusivistă este bogată în istorie. Aici poţi găsi cele mai bune apartamente pentru şederea ta în Oraşul Luminilor.

Ca toate monumentele, acesta are multe de spus. Se spune că unul dintre visurile măreţe ale lui Adolf Hitler era de a trece sub Arcul de Triumf într-o izbucnire de glorie. Trupele lui Hitler, un admirator al lui Napoleon Bonaparte, au intrat în Paris prin Arcul de Triumf în iunie 1940 şi au ridicat steagul nazist în vârful monumentului, pentru a arăta lumii forţa sa militară. În 1945, eliberarea Franţei şi predarea naziştilor a fost celebrată la monument. Această tradiţie continuă până în prezent.

Pe Piaţa Charles de Gaulle poţi vedea o mulţime de vizitatori admirând monumentul magnific, care aduce omagiu celor care şi-au dat viaţa pentru Franţa în Primul Război Mondial, la Mormântul Soldatului Necunoscut.

Splendoarea acestuia l-a transformat într-o locaţie îndrăgită pentru filmări. Arcul de Triumf a fost filmat în 1948, în care joacă Ingrid Bergman şi Charles Boyer. Chiar dacă filmul nu a fost încununat cu succes, cum s-a aşteptat, ani mai târziu, în 1984, o nouă versiune a acestuia a apărut pe ecrane cu Anthony Hopkins.

Sfat practic: Dacă ești în călătorie cu maşina, trebuie să ştii că automobilele care conduc în apropierea Arcului de Triumf trebuie să cedeze vehiculelor care intră în sensul giratoriu.

Cazare lângă Arcul de Triumf

Art Nouveau, scări de marmură, balcoane convexe, mobilă de epocă şi Champs-Élysées ne reamintesc de gustul pentru libertate. Cazarea aproape de Arcul de Triumf în hotele de 4 şi 5 stele oferă toate acestea şi mai mult, dar nu la preţurile pe care unii şi le pot permite. Dacă îţi doreşti cu adevărat să stai aproape de Arcul de Triumf, dar nu îţi poţi permite aşa costuri, poţi căuta hotele de 1 sau 2 stele care nu sunt provocatoare, sau studiouri sau case de oaspeţi. Dacă te caracterizezi prin practicitate şi ai nevoie de mai multă independenţă, sunt valabile pentru închiriere apartamente echipate la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Apartamentele din imediata apropiere a Arcului de Triumf sunt în mod normal foarte scumpe, dar dacă te mişti puţin mai departe, poţi găsi apartamente la un preţ rezonabil. De asemenea, ele sunt foarte bine dotate cu tot necesarul, pentru a-ţi face şederea pe cât se poate de plăcută. Apartamentele sunt o opţiune a cărei popularitate creşte, depăşind tipurile de cazare tradiţională datorită preţurilor, flexibilităţii şi independenţei pe care o oferă.

Locuri de Vizitat în împrejurimea Arcului de Triumf

Nu uita să consulţi lista noastră de apartamente localizate aproape de Arcul de Triumf, sau altă parte a Parisului care te interesează.

Cum să ajungi la Arcul de Triumf

Aeroportul Charles de Gaulle se află la 23 de kilometri de la Paris. Pentru a ajunge la Piaţa Étoile sau Porte Maillot, din regiunea Arcului de Triumf, foloseşte linia 2 de autobuz de transfer Air France care te va duce direct la destinaţie. Autobuzul pleacă la fiecare 15 minute şi călătoria durează în jur de 45 de minute. Biletul pentru un adult costă 12 Euro, iar pentru un minor – 6 Euro. Autobuzul public nr. 350 pleacă spre Gare de l’Est. Călătoria cu taxiul te poate costa aproximativ 50 Euro şi vei fi taxat cu 1 Euro pentru fiecare bagaj. Călătoria cu taxiul depinde în totalitate de trafic. Poţi găsi oficii care oferă închirieri de maşini la ghişeurile de la terminalele aeroportului dacă vrei să conduci prin oraş în propriul tău ritm.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci