Amsterdam Apartamente

#OnlyBefrom mai mult de 20.000 destinaţii

118

Amsterdam Apartamente

ordonează după:
Popularitate
PREŢ
Punctaj
Distanța de centru
Dimensiune
Dormitoare

Ce să faci

Puncte de interes  

Leidseplein 11 Daireler
Rijksmuseum 8 Daireler
Dam Square 7 Daireler
Van Gogh Museum 6 Daireler
Anne Frank House 6 Daireler
Flower Market 3 Daireler
Vondelpark 3 Daireler
De Wallen 1 Apartament
Amsterdam Centraal 1 Apartament

Ultimele comentarii

Nostru Amsterdam, Olanda apartamente au o evaluare de 4.1 despre 5 bazat pe 368 opinii. Rezervaţi apartamentul dvs de la118US$/noapte.

Apartamente în Amsterdam – Garsoniere centrale cu șarm

Amsterdam este un oraș primitor, cu străzi șerpuite, case înalte și înguste și poduri frumoase care apar de-a lungul canalelor. O plimbare prin piețe, dincolo de cafenele frumoase și magazine, este ca și cum te-ai întoarce în timp la o lume în care străzile pietruite cereau și scumpele prietene se aflau la fiecare colț de stradă. Acest oraș are un mare număr de galerii, studiouri și muzee care înfățișează atmosfera creativă a Amsterdamului. Adaptează-te localnicilor închiriind o bicicletă și deplasându-te alături de tramvaie, deasupra podurilor curbate și în labirintul de străzi deosebite și la modă. Și, după aceea, absoarbe atmosfera intimă cu unul dintre apartamentele noastre din Amsterdam, unde vei putea alege între un apartament ieftin sau unul spațios și luxos în centrul întregii distracții.

Apartamente în Amsterdam - Cazare în Amsterdam

Cele mai bune cartiere din Amsterdam

Precum majoritatea principalelor orașe, Amsterdam este compus dintr-o serie de cartiere, fiecare cu propria sa personalitate și comerțuri. Aici se află 9-Straatjes, o mică zonă din centru care are multe străzi înguste pline de magazine extravagante și cafenele. Centrum se află într-o zonă asemănătoare și este poate locul cel mai tranzitat al orașului. Are un număr mare de muzee, baruri și magazine de prim nivel care au mare succes la turiști și localnici. Apoi există Pijp, care este asemănător cartierului 9-Straatjes ca aspect, dar are mult mai puțini turiști. Aici vei găsi foarte multe piețe și magazine locale. Jordaan este unul dintre cartierele cele mai iubite ale orașului și este casa multor tineri artiști, a barurilor promițătoare și al artei stradale. NDSM-Werf este asemănător cu Jordaan, la fel de creativ, dar este considerat casă a multor artiști, muzicieni și studenți. Apoi este Oud-Zuid, cartierul cel mai bogat al orașului, potrivit pentru gusturile rafinate și dorințele de lux.

Oricare ar fi cartierul care îți face cu ochiul, avem oferta perfectă de apartamente în Amsterdam pentru tine.

Bere și biciclete- Ce să faci în Amsterdam

Oferta noastră de apartamente din Amsterdam se extinde în tot orașul, dar avem multe în apropierea acestor zone populare.

Cazare în Amsterdam

Locurile de cazare din Amsterdam sunt tot atât de diverse ca și obiectivele turistice din oraș. De la pensiuni stabilite în case vechi, confortabile, pe marginea canalului principal, pline de cultură și design olandez new-age, până la hoteluri grandioase ascunse pe străzile întortocheate, poți găsi orice tip de cazare în Amsterdam. De la hoteluri de lux la prețuri accesibile și până la pensiuni istorice care emană farmecul orașului vechi, aici există o mulțime de apartamente la prețuri convenabile situate chiar în jurul tuturor atracțiilor majore, oferind vizitatorilor posibilitatea perfectă de a explora orașul precum adevărații localnici.

Cum să ajungi la Amsterdam și cum să te deplasezi

Aeroportul Schiphol din Amsterdam se află foarte aproape de centrul orașului și, prin urmare, este foarte ușor să ajungi aici, există multiple opțiuni de transport public. Cel mai ușor de ajuns este cu trenul, călătoria durează 20 de minute. Pe de altă parte, există autobuze în afara terminalelor care merg direct spre diverse puncte din centrul orașului. Dacă nu, există și o stație de taxi în aeroport, destul de ocupată, de unde se poate lua un taxi rapid și ieftin către destinația ta.

Foarte mulți vizitatori ajung la Amsterdam dinspre țările vecine, există servicii de transport între țările care acoperă această zona a Europei.

Amsterdam are o deosebită gamă de transport public, inclusiv serviciile tradiționale de tramvai care circulă în oraș, numeroase autobuze și un serviciu eficient de tren care merge spre părțile exterioare ale orașului și înspre localitățile aflate în apropiere. Datorită canalelor, orașul se bucură și de opțiuni de transport acvatic, dar cea mai bună modalitate de a te deplasa este cu bicicleta – categoric preferata localnicilor.

Abonează-te la ofertele noastre
Ce să faci